Om bloggerne

runeRune Wikstøl er språkrøkter i NTB. Wikstøl er utdannet filolog og har lang erfaring som journalist og foredragsholder. Han holder kurset «Skriv som en gud» for Kommunikasjonsforeningen.
Du kan følge Rune på Twitter: @ruwik

 

 

Frank Langva har lang erfaring fra frankdigital kommunikasjon mot offentlig sektor, og har siden 2000 jobbet med hele spekteret fra utvikling, design, arkitektur og innholdsforvaltning. Frank var en av forfatterne bak Veikart for Sosiale Medier, og har reist land og strand rundt for å misjonere strategisk bruk av sosiale medier. Han jobber i dag som leder av digitale medier i Innovasjon Norge, og har også sin egen blogg.

 

OnarAanestad_ÅrsrapportenOnar Aanestad er kommunikasjonsdirektør i Difi. Han brenner for strategisk kommunikasjon, klarspråk og rapportering. Han har bakgrunn som konsulent, leder og kommunikasjonsrådgiver for ulike virksomheter. Han har også vært stedlig representant for Handikapforbundet i Midtøsten. Onar er en erfaren kurs- og foredragsholder og holder blant annet kurset «Årsrapporten — mer enn en pliktøvelse» for Kommunikasjonsforeningen.
Følg Onar på Twitter: @onaraanestad

Marie Brudevold er kommunikasjonsrådgiver og Snapchatansvarlig i Gjensidige. Hun er utdannet mediegrafiker, har en bachelor i medievitenskap og brenner for kreativ kommunikasjon. Hun blogger på supermarie.net, og har driftet egne sosiale mediekanaler siden 2008.
Følg Marie på Twitter: @mbrud