Om bloggerne

tekstdoktor-11Christine Calvert  er kursutvikler og foredragsholder med et stort lærerhjerte og masse kjærlighet til god tekst. Hun driver firmaet Tekstdoktor (tekstdoktor.no) og underviser på Westerdals Oslo ACT. Christine har tidligere jobbet som tekstforfatter i Power reklamebyrå, global webredaktør i DNV og «tekstevangelist» i BEKK. Hun har skrevet bøkene «Skriv så det selger» og «Skriv for nettet – kort og godt».
Følg Christine på Twitter: @tekstdoktor

runeRune Wikstøl er språkrøkter i NTB. Wikstøl er utdannet filolog og har lang erfaring som journalist og foredragsholder. Han holder kurset «Skriv som en gud» for Kommunikasjonsforeningen.
Du kan følge Rune på Twitter: @ruwik

 

 

Frank Langva har lang erfaring fra frankdigital kommunikasjon mot offentlig sektor, og har siden 2000 jobbet med hele spekteret fra utvikling, design, arkitektur og innholdsforvaltning. Frank var en av forfatterne bak Veikart for Sosiale Medier, og har reist land og strand rundt for å misjonere strategisk bruk av sosiale medier. Han jobber i dag som leder av digitale medier i Innovasjon Norge, og har også sin egen blogg.

 

OnarAanestad_ÅrsrapportenOnar Aanestad er kommunikasjonsdirektør i Difi. Han brenner for strategisk kommunikasjon, klarspråk og rapportering. Han har bakgrunn som konsulent, leder og kommunikasjonsrådgiver for ulike virksomheter. Han har også vært stedlig representant for Handikapforbundet i Midtøsten. Onar er en erfaren kurs- og foredragsholder og holder blant annet kurset «Årsrapporten — mer enn en pliktøvelse» for Kommunikasjonsforeningen.
Følg Onar på Twitter: @onaraanestad

Monika-Sveen-bloggprofil

Monika Sveen har en stor interesse for digital kommunikasjon og sosiale medier. Hun har studert digital markedskommunikasjon ved Norges Kreative Høyskole, og har ved siden av studiene jobbet som praktikant i Webgruppen. Etter at hun nylig ble ferdig med utdannelsen, skal Monika nå begynne å jobbe som markedsansvarlig i Kampanje.
Følg Monika på Twitter: @monikasveen

 

Christine Viland har gjennom de siste ti årene opparbeidet seg bred kommunikasjonserfaring innen tradisjonelle PR-grener som merkevarebygging, lederprofilering, sosiale medier og events, og fra kommunikasjonsnøtter som endringsprosesser, krisekommunikasjon og myndighetskontakt. Hun er utdannet sosiolog fra Universitetet i Oslo, har tidligere jobbet som rådgiver i Geelmuyden.Kiese og vært aktiv i student- og lokalradio, som journalist, redaktør og styremedlem. Christine  jobber i dag som kommunikasjonsdirektør i Nordic Choice Hotels, et konsern som består av 190 hoteller, 3 kjeder og ca. 13000 medarbeidere.